fredag den 14. januar 2011

En stor misforståelse.


Dette er billedet på en stor misforståelse. Jeg havde aftalt at gå til ældre dans med min ven Henning i St. Rørbæk. Jeg har aldrig været til sådan noget før. Jeg har savnet at danse og mente at dette var noget der skulle prøves. Hvad vi fandt da vi ankom var et etmands band og et stort tomt gulv. Det var absolut ikke et sted vi havde lyst til at blive. Jeg ved ikke hvad jeg havde forventet mig, men dette var det ikke. Så vi kørte hjem og hyggede os med hundene.


5 kommentarer:

 1. nej jeg tror også at jeg havde forladt stedet, og I fandt jo heldigvis ud af at hygge på en anden måde...Men æv alligevel, håber i finder et andet sted at danse...;-D

  SvarSlet
 2. Hvis I gerne vil danse, er der flere forskellige danseinstitutter der tilbyder undervisning.. Vi har gået til par dans i 8 - 10 år, det er super godt og hyggeligt.. :-)

  SvarSlet
 3. Rejen. Ja det kommen andre gange er jeg sikker på.
  Inge. Ja så meget er lysten heller ikke at jeg vil danse fast, ellers tak for iden. Jeg havde bare lyst til at se om jeg stadig kunne, da min fraskilte mand der overhoved ikke kunne danse andet end hoppe op og ned. Ha,ha

  SvarSlet
 4. Det var synd, at det var en skuffelse - men der ser sandelig også tomt og kedeligt ud. Jeg håber I finder et andet sted, hvor der er hyggeligt at danse.

  SvarSlet
 5. Lyder ikke godt. Men i kunne jo sætte dejlig musik på derhjemme og prøve om det ikke var hyggeligt- ja , altså indtil i finder et andet sted :)

  SvarSlet