fredag den 7. januar 2011

Tø,Tø,Tø


Vejrudsigten fra TV2

Efter morgenens snevejr får vi nu tøvejr - og meget tyder på, at vi de næste mange dage skal have lunere vintervejr, end vi har været vant til den seneste halvanden måneds tid.

Mildere luft er nu trængt ind over Danmark fra sydvest - og det gav i morges 5-10 cm sne, der nu er blevet efterfulgt af tøvejr med temperaturer på 1-2 graders varme.

Det er det første af en række angreb, som lunere luft har tænkt sig at gøre på vinterkulden her i de kommende dage.

Næste angreb er natten til fredag, hvor lun luft fra syd giver sne, isslag og til sidst regn inden den trænger op over landet og giver temperaturer op over 4 grader.

Lørdagens vejr med regn og de høje temperaturer bliver en hård omgang for den sne, der ligger hen over landet - og efter en søndag med omkring et par graders varme, ligger der nok ikke meget sne tilbage efter weekenden.

I næste uge ventes endnu et varmefrembrud fra sydvest - og det kan endegyldigt betyde farvel til det kolde vintervejr - ihver tilfælde i denne omgang.


Tør man håbe at det er slut med sne denne vinter ????

8 kommentarer:

 1. Lige nu er jeg mæt af al den sne Lotte, vi kan intet gøre ved vejret, heldigvis, men forsvinder det skal det ikke høre noget fra mig, jeg arbejder udendørs hverdag.
  God dag til dig og dine.

  SvarSlet
 2. Ih hvor jeg glæder mig til at se min græsplæne igen! Men det bliver nok noget værre sjap, vi skal forcere i de næste dage :-)
  Ha' en god fredag, Lotte!

  SvarSlet
 3. Ja for min skyld må det gerne forsvinde af pommern til, lige nu er det glat og sjappet udenfor...:-D

  SvarSlet
 4. Jeg håber virkelig også på tø nu. I dag var det plus-grader og dertil et skønt lyst lys. Til at blive i godt humør af. Foråret vinker forude...

  SvarSlet
 5. Jeg syntes det går for langtsomt, når jeg kikker du på vejen kan jeg ikke se at noget sne forsvinder.
  Det er nok fordi jeg sådan længes efter at komme ud.

  SvarSlet
 6. Tø hø.. jeg tør ikke tro på det.. men håbet har vi da lov at have.. :-) Her i skoven i Sverige er vi ved at drukne i sne..

  SvarSlet
 7. Jeg tager lige en dag af gangen Lotte :D

  SvarSlet
 8. Inge. jeg har set på din blog. Hold da op så meget sne, godt i har det hyggeligt indendørs.

  Rune. Ja når jeg ser udenfor at sneen ikke forsvinder, tror jeg også det er bedst at tage en dag ad gangen.

  SvarSlet