mandag den 2. juli 2012

Ugen der er gåetSidste søndag kørte jeg ud for at opleve de lyse nætter.

Klokken var to nat da jeg og hunden kørte mod lyset.

Vi endte oppe i Liseleje. Den blev fire om morgen da vi vendte hjem og kunne gå i seng.

Nu har jeg mindet om de skønne lyse nætter
og det kan jeg få frem når vi kommer til vinterens mørke.Tirsdag gik turen til Sverige nærmere bestemt Bosjökloster i Skåne.
Jeg var med for fjerde år som frivillig hjælper på seniorudflugt arrangeret af aktivitetshuset Paraplyen for Halsnæs kommune. I år havde vi 100 med på turen som gik over Øresundsbroen forbi Lund og igennem det smukke skånske landskab til Ringsøen hvor Borsjökloster ligger. Der blev vi budt velkommen af herremanden selv som også viste rundt. Derefter var der dejlig frokost bestående af forret med laks og hovedret som var vildsvinfillet med flødekartofler og grøntsager. Efter maden gik vi rundt i rosen haverne og besøgt også kloster museet. Nu var det tid til kaffe og kage og efter den gik turen hjemover Helsingborg med færgen til Helsingør og vi var hjemme i Frederiksværk kl. 19 og trætte efter en fantastisk dejlig dag.


Resten af ugen har jeg forsøgt at komme ovenpå, 
den lungebetændelse har været lidt for hår ved mig denne gang.
Ugen har også gået med at forny Paraplyens hjemmeside som jeg er webmaster på.
http://www.aktivitetshusene.halsnaes.dk/


2 kommentarer:

  1. Sikke nogle vidunderlige oplevelser og dejlige billeder af de lyse nætter og turen til Sverige. Det er god idé at tage på udflugt om natten - det er aldrig før faldet mig ind.

    SvarSlet
  2. Tja hvorfor ikke stå op og nyde de lyse nætter, kunne være vi skulle gøre det i ferien imens de er der..;-D Det er også en dejlig tur til Sverige du har været på...

    SvarSlet